Hvad laver en MC-Marshal

Job beskrivelse for en MC- Marshal

Din hovedopgave som MC- Marshal er at skabe sikkerhed for cykelrytter, triatlonudøver, maraton løbere eller hvem du ellers måtte være hyret til at hjælpe. Det er vigtigt at man kan nå at advare trafikanter, så derfor kører man foran feltet så bilister kan se at noget er på vej imod dem, så trafikanter ikke er til fare for udøverne, ligeledes vil tilskuere og andre bliver advaret om at løbet / feltet er på vej.

Oftest kører man frem til et kryds, eller et sted hvor der kan opstå en farlig situation og sørger for at udøverne, kan passere uhindret igennem, men det afhænger af hvilken Politi tilladelse der er givet til arrangøren.

Du er ikke Politimand, så derfor skal du følge færdselsreglerne til hver en tid, samt bekendtgørelsen for  MC- Marshal, men der kan forekomme situationer hvor Politiet kan ændre på reglerne, når de deltager i løb, (blå afspærring) men så får du besked omkring dette.

Du skal have anskaffet og monteret gule arbejdes blink til din egen MC.

  Nogen ganske få gange vil opgaven overgå til TO- opgaver som betyder (stående trafikregulering) ligeledes kan der forekomme, opgaver som kørsel med kameramand, dommer eller en løbskommissær. 

MC-Marshal på arbejde